Ganxet Girona

Contacte

2

Hola! Em dic Montse Costa i com bé haureu pogut deduir sóc de Girona. Doctora en Física Ambiental per la UdG, actualment estic treballant a l’”Institute of Geophysics and Meteorology” de la Universitat de Colònia, però el que aquí us presento és el bloc que neix de la passió per un hobby, el ganxet, i el lloc on podreu trobar diferents tècniques d’aquest art:

- Ganxet tradicional: amb el que podem fer preciosos complements de roba (bufandes, mitenes, flors, etc.), decoració per la llar, vestidets per nadons, sabatetes, etc. 

4_ganxet

- Trapillo: tècnica que neix del reciclatge de restes de samarretes però que s’ha convertit en tota una moda des de fa uns anys. Amb el trapillo (o drapet) podrem realitzar grans obres, anomenades XXL, com per exemple cistells, bosses de ma, estores, centres de taula (tapets), testos, cistelles, etc.

  4_trapillos

- Amigurumi: es una tècnica d’origen japonès que consisteix a teixir ninots mitjançant ganxet. Els amigurumis prenen forma principalment d’animals adorables com ossets, conills, gats o gossos, però també se solen crear altres ninos amb formes antropomòrfiques.

4_amigurumi

- Granny squares o hexàgons: els típics quadrats de l’àvia amb els que podrem elaborar precioses mantetes o fins hi tot fer-ne bosses, coixins i altres complements!

4_granny

- A part, també hi ha la secció “altres” on veureu altres manualitats que m’agrada provar: com ara el fer mitja, l’scrapbook, el decoupage, etc.

- Finalment, també hi trobareu informació dels cursos i tallers que es vagin organitzant. Si us hi voleu apuntar o voleu contactar amb mi per qualsevol altra cosa no ho dubteu, ja que també puc organitzar tallers personalitzats!

Al bloc trobareu informació de molts d’aquests productes de ganxet artesanals i totalment personalitzables: podem posar-hi el nom de qui vulgueu, adaptar mides, triar colors, etc… Tot està fet amb molt d’amor!

A més de tot això, pots encarregar qualsevol dels articles que hi ha a la web o proposar-me un nou repte! Demana informació sense compromís.

 

Montse Costaxe_helsinki

info@ganxetgirona.com

 

Altres canals on em podeu seguir:

Pàgina de Facebook: https://www.facebook.com/GanxetGirona

Twitter: https://twitter.com/GanxetGirona

Instagram: http://instagram.com/montsecosta

Ravelry: http://www.ravelry.com/designers/montse-costa

 

[ENG] Customizable crochet products. Handmade with love
Crochet workshops: amigurumi, t-shirt yarn, granny squares, etc

You can order any item from the website or you can suggest me a new challenge! Don
t hesitate to ask for more information, no strings attached.

[ESP] Productos de ganchillo artesanales, totalmente personalizables y hechos con mucho amor.
Talleres de ganchillo: amigurumi, trapillo, Cuadraditos de la abuela, etc.
Puedes encargar cualquiera de los artículos que hay en la web o proponer-me un nuevo reto! Pide información sin compromiso.

2 Comments

 1. Juvanete

  Hola me gustaria saber el precio del curso de ganxet para principiante, y la direccion. Gracias

  Respon
  • Montse

   Buenas Juvanet,
   Los precios por participante en los talleres o cursos són los siguientes:
   - Amigurumis básico y granny square basicos: 20€
   - Amigurumis avanzados, bufandas, granny squares: 25€
   - Trapillo desde zero (cestos, alfombras): 25€
   - Trapillo avanzado (bolsos, amigurumis XL, tapetes): 30€

   Si se quiere organizar un taller de cualquier otra cosa que veas en mi web, como por ejemplo: broches en forma de flores, vestido para recien nacida, mitones… también se puede hacer.

   Todo el material necesario va incluido en el precio y suele tener una duración de 3h.

   Hay más información en la sección “tallers” de la web y en mi pagina de facebook “www.facebook.com/ganxetgirona”.

   El lugar donde realizarlos es en Girona, pero me puedo desplazar por la província si hay un numero suficiente de interesad@s en el taller.
   Yo propongo que la persona que se encarga de contactar conmigo y organizar el taller con sus amigas, hermanas, etc. en su casa le sale el taller gratuito. O sea que ya sabes, si te animas puedes contactar conmigo en info@ganxetgirona.com y hablamos de qué os gustaria hacer y de los detalles.

   Atentamente,

   Montse Costa Surós
   info@ganxetgirona.com
   http://www.ganxetgirona.com
   http://www.facebook.com/ganxetgirona

   Respon

So, what do you think ?