Ganxet Girona

Ganxet Girona surt a l’espai internet de TV3

0

 

Bones!

Com ja us vaig dir el bloc de GANXET GIRONA va sortir per TV3! Em va fer mola il·lusió veure el reportatge. Si el voleu veure només cal que cliqueu al següent enllaç:

http://www.tv3.cat/videos/4646592/Premis-Blocs-Catalunya-2013-comencen-les-votacions

 

I ja saps… si em vols ajudar votant pel meu bloc només cal que segueixis les instruccions següents:

1. Per procedir a la votació caldrà que us registreu com a usuaris a la web d’STIC. El registre és molt senzill i es pot fer de dues maneres:
          a. Posant un email i password a la dreta de la pàgina principal d’STIC
          b. Directament com a usuaris de Facebook o Twitter, només cal que cliqueu als corresponents logotips a la dreta de la webSTIC
2. Quan accediu a la votació dels blogs veureu moltes categories per les quals podeu emetre un vot per cadascuna (en total 15). Per votar el bloc “Ganxet Girona” cal que aneu a la categoria “Miscel·lania / personals” i allà el podreu votar.
Fins al 2 de setembre de 2013 estarà obert el període de votació pels Premis Blocs Catalunya 2013, una iniciativa de l’Associació Stic.cat que premia cada any els millors blocs publicats en català.

També pots ajudar-me votant dins de la categoria “Universitats, recerca i ciència” pel meu bloc dedicat a la ciència i en especial als núvols: “Per què el cel és blau i els núvols són blancs?”

Gràcies per avançat!

So, what do you think ?